Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

S.O.S. ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ !!!





















(Φωτογραφία των πυρκαγιών από τον Δορυφόρο Aqua ,στις 28/08)



3 σχόλια:

Costas είπε...

Πιστεύω πραγματικά πως ΟΛΟΙ μας πρέπει να αναλογιστούμε τι ευθύνη έχουμε και εμείς στην καταστροφή του περιβάλλοντος.Το video αυτό είναι μια καλή αρχή αφ'ενός εσωτερικού συλλογισμού και αφ'ετέρου συνολικής δράσης...

Ανώνυμος είπε...

Ας με ξυπνήσει κάποιος από τον εφιάλτη. Αποκλείεται , είναι ψέμα. Αφού πριν 10 μέρες ήμουν διακοπές στα χωριά της Μάνης. Στην Αερόπολη, στο Γερολιμένα. Πριν 10 μέρες θαύμαζα την ηρεμία του τοπίου και ζήλευα τους ντόπιους για τον τόπο που ζουν.
Τί άλλαξε από τότε; Γιατί τόσος πόνος;

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος σκεφτόταν και σκέφτεται πάντα τον εαυτό του. Αυτό που δεν σκέφτεται είναι ότι χωρίς το περιβάλλον του δε θα έχει εαυτό! Φίλε Γιάννη στο γιατί που ρωτάς μπορεί να υπάρχουν πολλές απαντήσεις (βλέπε το τί γίνεται στα κανάλια!) κι ο καθένας μας τελικά θα δώσει τη δική του. Στο πώς θα γίνουν όλα όπως πριν, όμως, οι απαντήσεις είναι συγκεκριμένες. Κι αυτές οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν και να τεθούν σε εφαρμογή σύντομα. Προσωπικά, εναποθέτω πολλές από τις ελπίδες μου στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και στην ενεργοποίηση του απλού πολίτη μέσω αυτών. Είναι σε σημαντικό βαθμό αδιάβλητες δομές και στην πλειοψηφία τους έχουν πραγματικούς στόχους. Αυτό και μόνο είναι στα υπέρ τους.